Kurser & Workshops

Massagekurs i Vallentuna

6-7 april 2019

Grundläggande 2-dagars Massagekurs, , .
Kom och var med på en skön helgkurs i massage.
Målet för helgen är, att med grundläggande massagetekniker och grepp, kunna genomföra en delkropps- och helkroppsmassage, som du sen kan utföra på nära och kära. Vi kommer även göra ansikts- och fotmassage.
Passa på att komma med och lära dig att med massage lösa upp muskelspänningar och sänka stressnivåer och att öka välbefinnande, rörlighet och avslappning.
Härligheter helt enkelt :)
Den största delen av helgen blir praktisk, du kommer både att massera och bli masserad.
Inga förkunskaper behövs.
När: 6-7 april kl 10-16
Var: Folkets Hus, Hövdingavägen 1,Vallentuna C
Kostar: 1800 kr, material, frukt och fika ingår.
Ta med egen lunch, uppvärmningsmöjligheter finns,
Kursledare Katarina Vilén har arbetat som massageterapeut i 19 år. För mer info, frågor och anmälan:
katarina@livskonster.se 070-23 33 474
Anmälningsavgift: 400 kr, inbetalas efter bekräftad anmälan.. Resterande belopp betalas innan kursstart.
bankgiro 5800-0258 eller swish 070-23 33 474
Varmt Välkommen!

Guidade meditationer

Meditationsgrupper i kursform, cirkelform och även enskilda tillfällen.  Att använda guidad meditation är ett fantastiskt verktyg för att visualisera ditt inre, och att gå på äventyr i inre miljöer, ibland för att stilla sinnet, men oftast för att med specifikt syfte göra inre transformerande arbeten med syfte att vara i bästa balans med ditt livssyfte och livskraft.

När aktuella datum finns, så dyker dom upp under "Kalendarium" Du kan även sätta ihop en egen grupp och boka mig som meditationsguide.

Kontakta mig för mer info.


Spirituella spiraler

Cirklar och workshops i grupp, på temat personlig och andlig utveckling. Vi gör övningar för att upptäcka verktyg och kraft som ger dig vägledning och glädje på din livsväg. Ceremonier och meditationer ingår också. Syfte är att öka intuition och andlig & personlig kraft, att öka förståelsen för dig själv och hur du kan använda dina gåvor och ditt syfte.

När aktuella kursdatum finns, så dyker dom upp under "Kalendarium"  Du kan även sätta ihop en egen grupp, och boka mig som cirkel/workshopledare.  Kontakta mig för mer info.

Kvinnocirklar

Cirklar och workshops för kvinnor, med syfte att stärka kraft och systerskap och att ta tillbaka den starka energi som uppstår i en grupp kvinnor som har som syfte att inspirera och inspireras, att utvecklas, att ha roligt och att stå bredvid varandra och där alla har sin plats. Detta kan vara cirklar och grupper med syfte att höja medvetenhet och personlig kraft, men också i cirklar där det kreativa skapandet står i centrum, men där balansen i gruppen också finns med som ett syfte.

När aktuella kursdatum finns, så dyker dom upp under "Kalendarium" 

Kontakta mig för mer info.