Sessioner

Samtal & Vägledning

Jag erbjuder sessioner i vägledande samtal, som en väg till att vända sig inåt och närma sig sitt hjärtas sanning och kärna. och förstå mer och mer av vad som är egen längtan och vad som är yttre krav.  Att leva sannare enligt sitt eget hjärtas röst och önskan. 

Sessionerna sker i Vasastan på tisdagar och onsdagar, övrig tid i Vallentuna, och kan även ske på telefon, om du så föredrar.

Att arbeta inåt är ett pågående arbete, och en serie sessioner är ofta önskvärt för att arbetet ska kunna fördjupas över tid.  

Kostnad: 

800 kr för en session (60 minuter)

Välkommen att boka!


Energibehandling

Energibehandling är en session där du ligger påklädd på behandlingsbänk. Att sitta på en stol fungerar också. Det är en kombination av vägledning i ditt inre landskap, dina tankar och känslor, vägledande samtal, guidad meditation och där vi tillsammans finner och löser upp blockeringar, fastlåsta tankar och känslor och genom visualiseringar och samtal skapar inre verktyg för att du i din vardag ska kunna fortsätta arbeta med det som transformerats under sessionen.

Att frigöra kraft, glädje och kärlek genom att transformera känslor och tankar som upplevs hindrande, tyngande, förvirrande, skrämmande och blockerande för livskraften är ett fantastiskt sätt att ta tillbaka sin kraft.

Att arbeta inåt är ett pågående och djupgående arbete, och en serie av flera sessioner är ofta önskvärt för att arbetet ska kunna fördjupas över tid. Behandlingarna sker på tisdagar och onsdagar i Vasastan och övrig tid på min mottagning i Vallentuna Centrum. 

Kostnad:

800 kr för en session (60 minuter)


Massagebehandling

Massageterapeutiska djupgående behandlingar, som sker på plats på mottagningarna i Vasastan och Vallentuna C.

Kostnad:

800 kr  (60 minuter)


Boka din session & behandling